Conducerea  Partidului România Mare a analizat situația existentă la nivel national și care a generat nemulțumirea polițiștilor, militarilor și minerilor, ale căror drepturi sunt încălcate în mod sistematic de către   actualul Guvern al României!

Analiza efectuată a evidențiat faptul că afectarea climatului social este imputabilă integral actualului Guvern al României, care prin încălcarea drepturilor personalului Sistemului de securitate națională, ale minerilor și pensionarilor, este vinovat de generarea protestelor categoriilor socio-profesionale menționate, fiind o dovadă irefutabilă a eșecului acestuia de a-și îndeplini obligația prevăzută în art. 47 din Constituția României, de a lua măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.

Având în vedere grava situație creată, conducerea Partidului România Mare condamnă cu fermitate atitudinea membrilor Guvernului României față de problemele care au generat protestele polițiștilor, rezerviștilor militari și minerilor și atrage atenția asupra riscului de degenerare a acestor manifestări, cu consecința afectării grave a ordinii publice!

 Membrii conducerii  Partidului România Mare își exprimă sprijinul pentru acțiunile de protest ale polițiștilor, rezerviștilor militari și minerilor și atrage atenția asupra necesității de a nu se recurge la folosirea forței împotriva protestatarilor.

Biroul de Presă PRM

26 februarie 2021