Partidul România Mare și-a prezentat astăzi candidații la Primăria Capitalei și la primăria Brașov.

Dorel Constantin Onaca este candidatul Partidului România Mare la Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut duminică, 31 martie, în cadrul unei conferințe de presă, de președintele formațiunii, Victor Iovici.

Dorel Constantin Onaca, este Doctor în Drept, avocat al Baroului București, și lector universitar. A ocupat în trecut funcția de Prim-Vicepreședinte al PRM, când Președinte al partidului era Corneliu Vadim Tudor. A fost senator PRM în legislaturile 2000-2004 și 2004-2008. A fost șef al Cabinetului Președintelui României, Traian Băsescu. A fost reprezentantul României în bordul de conducere al Agenției Europene de Siguranță Maritimă. Este decorat cu Ordinul Naţional în Grad de Cavaler pentru Merit şi Serviciu Credincios, de către doi Preşedinţi ai României – Ion Iliescu şi Traian Băsescu.

Candidatul P.R.M. la Primăria Brașov este omul de afaceri Florin Crețu Muscalu. Este absolvent al Facultății de Finanțe Bănci a Universității Sextil Pușcariu din Brașov. El a declarat astăzi că este prima dată când se înscrie într-un partid și că Programul P.R.M. este cel mai apropiat de ceea ce își doresc cu adevărat românii la momentul actual.

În cadrul conferinței au fost prezentați și șefii unor filiale de la AUR care au trecut la PRM: este vorba de Mădălina Răduț, președinta organizației de tineret a AUR din orașul Ungheni, județul Mureș, precum și de dl Florian Mirea Diaconu, fostul președinte al organizației AUR Giurgiu.

Biroul de presă al P.R.M.