Români, treziți-vă! Nu poți fi român dacă faci parte din partidele dirijate de la Moscova


Partidul România Mare, fidel valorilor naționale românești și spiritului românesc autentic, face apel către români să nu susțină partidele declarate pro-rusești care acționează în România și care vor distrugerea din interior a acestei țări și închinarea ei țarului de la Kremlin.

”Români, trădarea unor politicieni se face acum pe față, în văzul tuturor, fără scrupule și fără rușine. Trădarea a ajuns a fi afișată public și se pare că proporțiile sunt îngrozitoare. Sub poleiala aurită a unui așa-zis naționalism, transformat în răcnete de grotă și în tot felul de șoșocisme, se ascunde chipul viclean al dușmanului de la răsărit care a hăcuit România, a furat Tezaurul Țării și a secat-o de bogății zeci de ani”, a declarat vineri, 22 martie 2023, președintele Partidului România Mare, Teodor Victor Iovici.

”NU VĂ LĂSAȚI ÎNȘELAȚI! RIDICAȚI-VĂ ȘI ALĂTURAȚI-VĂ PATRIOȚILOR ADEVĂRAȚI, CEI CARE AU SLUJIT ȘI ÎȘI SLUJESC ȚARA CU CREDINȚĂ! ALĂTURAȚI-VĂ PARTIDULUI ROMÂNIA MARE ÎN CEL DE-AL DOISPREZECELEA CEAS, PENTRU A-I OPRI PE CEI CARE VOR SĂ NE SCOATĂ DIN NATO ȘI DIN UNIUNEA EUROPEANĂ, PENTRU A NE LĂSA CA NIȘTE MIEI LA TĂIERE ÎN FAȚA HOARDELOR LUI PUTIN!

ÎN URMĂ CU 33 DE ANI, PRIN PREȘEDINTELE FONDATOR CORNELIU VADIM TUDOR, PRM S-A RIDICAT LA LUPTĂ ÎN APĂRAREA ȚĂRII DE JEFUITORI ȘI DE TRĂDĂTORI! ACUM, UNII VOPSIȚI ȘI ”AURIȚI” ÎN PATRIOȚI, DAR AFLAȚI ÎN SOLDA KREMLINULUI, VIN ÎN FAȚA VOASTRĂ PENTRU A VĂ ÎNȘELA ȘI ÎNGENUNCHEA CUM AU FĂCUT ÎN TRECUT BRUTELE REGIMULUI STALINIST! RIDICAȚI LA LUPTĂ STINDARDUL ADEVĂRATEI ROMÂNII, A ROMÂNIEI PROFUNDE ȘI CU SUFLET CURAT, A ROMÂNIEI MARI PE CARE NE-A LĂSAT-O REGINA MARIA! AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!”, se precizează în apelul către români al președintelui Partidului România Mare, Teodor Victor Iovici.