Scrisoarea adresată bucureștenilor de Dorel-Constantin Onaca, candidatul PRM la Primăria Capitalei

Dragi bucureșteni,

Ce s-a întâmplat în ultimele zile în lupta pentru Primăria Capitalei, a depășit orice limită a moralității și a unui minim bun-simț care ar trebui, totuși, să existe în viața politică. Clasa politică, aflată vremelnic la conducerea României, ne-a arătat cât de jos a putut ajunge, atât de jos încât nici măcar hienele nu ar putea coborî.

Folosirea medicului Cătălin Cîrstoiu, un om de o probitate profesională și morală desăvârșită, în calitate de pion de sacrificiu într-un joc care pare dictat din afara țării, a fost ultima picătură a coaliției PSD – PNL în albia de deznădejde a bucureștenilor. Ca și cum ni s-ar spune ”Bucureșteni, lăsați speranța la poarta capitalei”, cele două mari partide au transformat Bucureștiul într-un tort pe care-l taie pe sectoare și îl servesc clanurilor de partid înfometate.

Nu primează, în această campanie electorală a așa-zișilor candidați cu șanse, proiectele pentru București. Nu soarta oamenilor simpli, care trăiesc de pe o zi pe alta după blocurile gri, îi interesează, nu îi doare de soarta pensionarilor bucureșteni care nu mai au bani de medicamente și nici de copiii care au început să se drogheze de la vârste fragede. Nu, nu astea îi interesează pe acești oameni care și-au făcut o carieră nu muncind, ci mințind, nu învâțând, ci înșelând.

Ținta lor este doar să pună mâna pe miliardele de euro ale Primăriei Capitalei pe care să și le împartă după poftele lor și ale camarilelor de partid.

Ceea ce s-a întâmplat în actuala campanie pentru București ne demonstrează că vor să conducă prin haos, prin minciună și prin teroare politică.

Am venit cu sufletul curat și cu Credință în Dumnezeu în fața domniilor voastre, și v-am prezentat proiecte concrete pentru București, proiecte realizabile, concepute de specialiști în domeniu. Nu am venit să vă mint! Am venit în fața voastră spunându-vă doar ”Ajunge”! Ajunge cu bătaia de joc la care este supusă nu doar capitala, ci întreaga țară!
Stau demn în fața ta și te rog, dragul meu bucureștean: IA-ȚI ORAȘUL ÎNAPOI! IA-ȚI ȚARA ÎNAPOI!

DOREL-CONSTANTIN ONACA,
PRIMAR GENERAL,
PENTRU BUCUREȘTI, CU DUMNEZEU ȘI ROMÂNIA ÎN SUFLET!